Кошик
752 відгуків
+380 (67) 938-15-90
+380 (93) 857-46-46
+380 (50) 033-87-47
интернет-магазин • BEDUIN •
Олія лотоса (сидра) Hemani , фото 2Олія лотоса (сидра) Hemani , фото 3Олія лотоса (сидра) Hemani , фото 4

Олія лотоса (сидра) Hemani

125 грн

  • Очікується
Олія лотоса (сидра) Hemani
Олія лотоса (сидра) Hemani Очікується
125 грн
+380 (67) 938-15-90
Viber/Whatsapp
  • +380 (93) 857-46-46
  • +380 (50) 033-87-47
+380 (67) 938-15-90
Viber/Whatsapp
  • +380 (93) 857-46-46
  • +380 (50) 033-87-47
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Олія сидру (лотоса) Hemani 

 

Отриманий методом холодного пресування.

 

big_c4d6c9.jpg

 

Натуральна олія лотоса, також рослина відома як "сидр".

Олія лотоса покращує розумовий процес, знімає розумову втому. Як засіб догляду за жирною та проблемною шкірою. Відновлює тонус і підвищує пружність шкіри. Заспокоює чутливу та подразнену шкіру. Допоможе зняти свербіж і запалення. Для догляду за шкірою, що в'яне, уповільнює старіння шкіри.

 

 

У яких випадках застосовують олію лотоса:

  • Олія лотоса (сидра)  Позбавлення болю й спазмів
  • Покращує розумовий процес, знімає розумову втому
  • Для догляду за жирною та проблемною шкірою
  • Відновлює тонус і підвищує пружність шкіри
  • Заспокоює чутливу та подразнену шкіру
  • Догляд за шкірою, що в'яне
  • Уповільнює старіння шкіри

1a9e42c77bddadce77ca2a67ba1dc0d6.jpg

 

Як застосовувати олію лотоса (сидра)?

Воно вирізняється нежирною текстурою й чудово вбирається, не залишаючи жирного блиску. Але використовувати засіб у нерозведеному вигляді не можна — треба обов'язково змішувати його з іншими оліями або водою (це залежить від мети застосування речовини). Застосовувати його можна для інгаляцій, в ароматичних лампах, для прийняття ванн і додаючи в креми, маски та сироватки, призначені для догляду за шкірою та волоссям.

Для прийняття розслаблювальної ванни треба капнути у воду 5 крапельок.

 

Олія лотоса (сидра) дає ефективні результати під час використання в лікуванні кашлю, застудних захворювань, загоює шкірні рани та пошкодження, може використовуватися як антисептик під час оброблення ран.

Листя лотоса містять дуже цінні для людини речовини, як-от флавоноїди, алкалоїди та інші, які використовують як загальнозміцнювальний, сечогінний, антисептичний і кровоспинний засіб.

Головна властивість листя — знижувати рівень ліпідів у крові, омолоджувати організм, заспокоювати та знімати спазми, набряки, а також приводити до ладу ритм серця.

З косметичною метою олію застосовують у разі набряків повік і темних колах під очима. Живильні речовини, що містяться в лотосі, збагачують шкіру корисними речовинами та зволожують шкіру.

 

Олія лотоса (сидра) чудово очищає і зміцнює волосся, розв'язує багато проблем, пов'язаних із волоссям. Засоби для догляду за волоссям (шампуні, маски, ополіскувачі), збагачені олією сидру, зміцнюють структуру волосся, сприяють його швидкому росту, живлять, усувають лупу та жирний блиск. Після регулярного застосування олії лотоса як маска волосся набуває густоти, блиску і приємного витонченого аромату свіжості.

 

Об'єм: 30 мл.

Виробник: Хемані, Пакистан.

 

 

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 125 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner